• Inga Emborg den 20-08-2015
    Durup Børnekor.

Kære alle. Som en del af den understøttende undervisning tilbyder vi i år korundervisning. Det er et spændende tilbud som vi håber rigtig mange vil benytte sig af. Man må gerne prøve et par gange for at se om det er noget man kan li inden man tilmelder sig. Vi håber mange har lyst til at synge i koret.
    Se vedhæftede information.

Hilsen Inga Emborg
    Skoleleder.
    Dennis Kronborg Jensen den 18-08-2015
    Jeg har modtaget flere henvendelser fra forældre, som har problemer med at bruge forskellige funktioner i intra, når de bruger den intra-app, der kan hentes til tablet og smartphone. De forældre, der har henvendt sig er alle brugere af "Apple-produkter". Jeg bruger selv HTC, og der fungerer appen.
    Det primære problem er at få vist mere end ét barn. Typisk kan man kun se det ene barn.
    Jeg har ikke noget umiddelbart svar på hvorfor, det fungerer det ene og ikke det andet sted. Hvis man tilgår intra fra en computer, er der ingen problemer.
    Skulle nogen finde en indstilling i deres app, der løser problemer, vil jeg gerne høre det. Så kan jeg formidle videre.
Ingen aktuelle nyheder
  • 03-09-2015