Inga Emborg den 18-05-2018
    Asfaltbelægning i skolegård.

I næste uge får vi ny asfaltbelægning i skolegården og på boldbanen. Det betyder at eleverne ikke kan være i skolegården. Vi vil afmærke de områder, som eleverne ikke må benytte i de dage hvor arbejdet er i gang. Vi glæder os til at hele området bliver flot. smiley

Hilsen Inga
    Inga Emborg den 22-05-2018
    Forældremøde i kommende 0. kl. og åbent hus i SF0. smiley

Tirsdag d. 12 juni er der forældremøde for de nye elever i kommende 0. kl. Mødet foregår i klasselokalet og tidspunktet er kl. 17.00 - 18.00. Både forældre og børn er velkommen til mødet.

Samme dag fra kl. 15.00 - 17.00 er der åbent hus i vores SF0. Der vil være pølser og snobrød over bålet og der vil være kaffe til forældrene hele eftermiddagen. Der vil være rundvisning for nye forældre.
    Børn og forældre er meget velkommen denne eftermiddag. Se vedhæftede invitation som er sendt ud pr. brev til alle kommende forældre. Vi glæder os til at byde jer velkommen på skolen.

Hilsen Inga Emborg
    Inga Emborg den 18-05-2018
    Der er nyt vedr. trivselsmålinger på forældreintra. smiley
Ingen aktuelle nyheder