Opslagstavlen

 • ikon
  Onsdag d. 13. december kl. 08.15. går 3. kl. og nogle elever fra vores 6. kl. Luciaoptog på skolen. De forældre som har tid og lyst er velkommen på skolen denne morgen.
  Senere på dagen går vi Luciaoptog på ældrecenteret her i Durup.

  Hilsen Inga Emborg
  Inga Emborg den 06-12-2017
 • ikon
  En fantastisk julefrokost og juleklippedag.

  Rigtig mange bedsteforældre besøgte os på Durup Skole i dag. Der blev rigtigt julehygget, pyntet op, drukket kaffe og spist brunkager alt imens den hyggelige julemusik spillede i baggrunden. Allerede ved morgensangen var mange bedsteforældre mødt op. Der blev sunget julesange sammen med bedstemor og bedstefar helt fra morgenstunden. Kl. 12.00 havde elevrådet inviteret til julefrokost. Det var så festlig og hyggeligt. Eleverne spiste og spiste så maverne tilsidst var helt fyldte. Der var lys på bordene og man konverserede med hinanden på en hyggelig måde og lærte en masse om hvordan man sidder pænt ved bordet, så det er hyggeligt for alle. Skolen er nu pyntet op til jul og alle vore eleverne kunne kl. 14.00 gå hjem efter en fantastisk dag. En helt særlig dag på Durup Skole. smiley


  Hilsen Inga Emborg
   
  Inga Emborg den 01-12-2017
 • ikon
  Skolens principper for brug af mobiltelfoner kan findes under fanen skolebestyrelsen. Klik ind i dokumenter. Der ligger den.
  Samme sted kan den reviderede antimobbestrategi også findes.
  Dennis Kronborg Jensen den 08-12-2017